Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Park Evleri Eskişehir’de yükseliyor

Panorama Park Evleri projesi As Barış İnşaat tarafından hayata geçirilmiş olup konforlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 4 blok ve toplam 60 adet daire bulunmaktadır. Bahsi geçen daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

As Barış İnşaat imzası taşıyan projede her biri 4 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bloklarda toplam 60 adet daire yer almaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Asansör sistemi, kablo TV, uydu ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede kiler alanı bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu, duşakabin, vestiyer, panjur sistemi ve PVC doğrama gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Panorama Park Evleri konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi 71 Evler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Onaran Sokak’ta yer alan proje Hasan Doğan Spor kompleksine yakın konumda yükselmektedir. Üstelik konutlar doğa v şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde market, semt pazarı, eğitim kurumları, sağlık kurumları ve spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş, tramvay, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Panorama Park Evleri fiyatları ne kadar?

Panorama Park Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 135 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (222) 250 44 40 veya 0 (532) 763 22 66 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…