Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Piraziz satışları başladı

Panorama Piraziz projesi muhteşem deniz manzarasına sahip konumu ile alıcılarını bekliyor. Projenin konumu Giresun’un Piraziz İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akdemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde modern yapıda 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akdemir İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında her biri 6 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Lüks yapısı ile dikkat çeken projede 3 artı 1 dairlerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik bloklarda asansör, hidrofor, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Birinci sınıf malzeme kalitesine sahip konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üstelik merkezi sistem kalorifer sistemi yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Panorama Piraziz konumu hakkında

Proje, Giresun’un Piraziz İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Söz konusu proje önü hiç kapanmayan şekilde panoramik bir deniz manzarasına sahiptir.

Panorama Piraziz fiyatları ne kadar?

Panorama Piraziz projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projede araç takası yapılabilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (452) 233 11 37 veya 0 (546) 295 34 33 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…