Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Villaları Melikgazi lansman fiyatlarıyla satışta

Panorama Villaları Melikgazi projesi dış tasarımı ve iç mekan mimari tasarımı ile kusuruz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Boston Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında birbirinden bağımsız 4 adet çok özel villa bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu proje hakkında detayı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Boston Yapı imzası taşıyan bu proje, Atölye F&O Mimarlık farkı ile tasalanmıştır. Proje kapsamında birbirinden bağımsız 4 adet modern yapıda villa yer almaktadır. Bu villaların her biri 3 katlı olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. Üstelik söz konusu villaların net büyüklüğü 190 metrekare olmaktadır. Projedeki villalar 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti ile korunmaktadır. Her villaya özel araçlarını park edebilmesi için açık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte tüm villaların kendine özel bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Villalarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Panorama Villaları Melikgazi konumu hakkında

Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer alan proje Altınoluk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Aynı zamanda bu villalar doğa ile iç içe konumda olup ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Panorama Villaları Melikgazi fiyatları ne kadar?

Panorama Villaları Melikgazi projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 220 metrekare olan 6 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 7.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca yapımına 23 Mart’ta başlanan projenin teslim tarihi ise 23 Ekim 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(352) 220 00 89 veya 0(537) 063 58 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…