Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Panula Balat Bursa’da 5+1 daire seçenekleri

Panula Balat konut projesi Bursa’nın Balat bölgesinde hemen teslim ile sizleri bekliyor. Detay İnşaat tarafından hayat bulan proje, birbirinden seçenekli ödeme fırsatları ile alıcıları ihya etmeye hazır.

Panula Balat proje özellikleri

Bursa’nın Balat bölgesinde hayata geçirilen konut projesi hemen teslim ile yeni alıcılarına kapılarını aralıyor. 5 blok üzerinden meydana gelen yapılar bünyesinde toplam 210 konuta yer vermiştir. Proje kapsamında yer alan daire tipleri 2+1’den başlayarak, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak karşımıza çıkmakta. Daire boyutlarının 144 metrekareden başladığı projede, bu boyut 440 metrekareye kadar yükseliyor.

7 katlı, 5 blok üzerinden hayat bulan proje konumu itibariyle şehir merkezinde yer almaktadır. Tüm bunlara rağmen mimarisi ile konuşulan bu modern olan yapılar doğa ile iç içe gözüküyor. 210 konutun içerisinde yer bulduğu yapılarda aynı zamanda 50 adet AVM konseptine sahip ticari dükkan bulunmaktadır.

19 bin 100 metrekare arsa alanının kullanıldığı Panula Balat projesi, aynı zamanda sosyal donatıları ile ön planda olmaya devam ediyor. Site iç özellikleri arasında açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu aile bireylerinin her bir üyesine hizmet fırsatı sunulmuştur. Sauna, fitness merkezi gibi ayrıcalıklar sayesinde ekstra harcamaların altına girmek zorunda kalmayan alıcılar; aynı zamanda 1200 metrekarelik kapalı alana sahip spor salonu, basketbol sahası, masaj alanları sayesinde günü keyifle bitirmeyi kolaylaştırmaktadır.

AVM fırsatının ayağınıza geldiği konut projesinde yaşam alanınız güvenlik hizmetleri sayesinde oldukça korunaklı görünüyor. Ayrıca konut sakinleri için site ve çevresi yabancılara karşı anbean kameralı sistem tarafından takip edilmektedir.

Projede yer alan daire fiyatları

Panula Balat konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyumlu hale getirilmiştir. En düşük fiyatın 650 bin TL olarak belirlendiği projede, alıcının tercihlerine göre fiyat 1 milyon 450 bin TL rakamına ulaşmaktadır.

Konumu ile dikkat çeken konutlar, aynı zamanda yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Ocak 2020’de teslimlerin gerçekleştiği projede alıcılara yüzde 30 üzerinde prim sağlanmaktadır.

Açık hava alışveriş merkezi sayesinde gözde yaşam bölgesi olarak Bursa’da isim yapmaya hazırlanan Panula Balat, diğer insanlarla güzel dostlukların başlangıcını atmanız için sizlere fırsat tanımaktadır. Sağlık ve güzellik hizmetlerini bulabileceğiniz proje Nilüfer bölgesi, Ahmet Yesevi Mahallesi’nde sizleri bekliyor. Daha fazla detaya sahip olmak isteyenler vereceğimiz numaradan veya e-Posta adresinden firmayla irtibatta kalabilirler.

İletişim: 0224 233 82 82 / [email protected]