Kategoriler
Proje Haberleri

Paradise Garden Çorlu 0.69 faiz oranıyla satışta

Paradise Garden projesi Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde, Trakya Ormanları arasında ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik söz konusu proje Urallar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 10.941 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 92 adet daire ve 8 adet villa bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Urallar İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 10.941 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 100 adet konut yer almaktadır. Bu konutların 92 tanesi daire, 8 tanesi ise villa olarak tasarlanmıştır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 86 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Misafir otoparkı yer almakla birlikte her daire için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde bisiklet parkuru, futbol sahası, hamam, sauna, tenis kortu, yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Dış özellikler içerisinde; fiber internet, kablo TV, uydu, asansör, yangın merdiveni, hidrofor, jeneratör ve su deposu yer almaktadır. Tüm konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. 2 artı 1 dairelerin içerisinde gömme dolap, spot aydınlatma, panjur sistemi ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra dairelerin zeminlerine laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Paradise Garden konumu hakkında

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer alan proje Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen proje oksijen deposu olan Trakya Ormanları arasında yükselmektedir. Projenin yakın çevresinde pek çok eğlence yeri ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Bununla birlikte kafe & bar, çocuk oyun parkı, kuaför, kuru temizleme, restoran, sinema, alışveriş merkezi, market ve park alanı yer almaktadır.

Paradise Garden fiyatları ne kadar?

Paradise Garden projesinde 0,69 faiz oranı ile 180 ay vadeli satışlar yapılmaktadır. Brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.749.000 TL ile 3.250.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Aralık 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(541) 456 57 94 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…