Kategoriler
Proje Haberleri

Pardo Gümüşlük Aralık 2023’te teslim

Pardo Gümüşlük projesi kapanmaz deniz manzarasına sahip eşsiz konumu ile Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Pardo Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 4.636 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 9 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4+1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Pardo Yapı A.Ş.’ye ait projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi haberimizde verilmiştir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Pardo Yapı A.Ş. güvencesi ile tasarlanan proje 4.636 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında birbirinden bağımsız 9 adet müstakil villa yer almaktadır. Söz konusu bu villalar 4+1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Aynı zamanda villaların büyüklüğü 191 metrekare ile 229 metrekare arasında farklılık göstermektedir. Keyifli bir yaşam için kapanmaz deniz manzarasına sahip villalar sizleri bekliyor. Güvenli ve lüks bir yaşam alanı arayışında olanlar için site konforu ve 24 saat güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak tasarlanan projede akıllı ev sistemleri mevcuttur. Üstelik doğayla iç içe yaşamanızı sağlayan projede, her bir villanın kendine ait botanik bahçesi bulunmaktadır. Her villaya ait iki araçlık otoparkı ile park sorunu bulunmamaktadır. Aynı zamanda her villaya özel açık yüzme havuzu yer almaktadır. Sauna ve hamam keyfi yaşamak isteyenler dilerse odalardan birini bu alanlara ayırabilmektedir. Yüksek tavanlı salonları ve şömineleri ile birlikte sıcak bir atmosfer sunulmaktadır.

Pardo Gümüşlük konumu hakkında

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer alan proje Gümüşlük Mevkiinde, Koyunbaba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projede villalar kapanmaz bir deniz manzarasına sahiptir. Bununla birlikte yakın çevresinde restoran, alışveriş merkezi, market ve eğlence merkezi yer almaktadır.

Pardo Gümüşlük fiyatları ne kadar?

Gümüşlük villa projesinde fiyatlar villaların büyüklüğüne ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Satışa sunulan 4+1 tip villaların fiyatları 24 milyon 50 bin TL’den başlamaktadır. Villa fiyatları 29 milyon 250 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca söz konusu projenin teslim tarihi Aralık 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0252 386 38 65 veya 0530 108 24 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…