Kategoriler
Proje Haberleri

Park Doğa İzmir projesinde yaşam başladı

Park Doğa İzmir projesi merkezi konumu ve sağladığı konforlu hayat standartları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Duraklar Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 katlı tek blokta toplam 112 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Duraklar Yapı A.Ş. güvencesi ile yükselen projede 12 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 112 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde sosyal alanlara ayrılmış bir bölüm bulunmaktadır. Sosyal alanlarda ise açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte projede yeşil alanlara da yer verilmiştir. Blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Bütün dairelerde ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Park Doğa İzmir konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Karabağlar İlçesi General Kazım Özalp Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin merkezinde yer alan proje huzurlu ve ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik bu konutlar muhteşem bir doğa manzarasına sahiptir.

Park Doğa İzmir projesinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Fiyatlar ise bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 396 53 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…