Kategoriler
Proje Haberleri

Park Evleri 2 satışları başladı

Park Evleri 2 projesi merkezi konumu ile yatırım değeri yüksek bir fırsat sunmaktadır. Projenin konumu Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bahsi geçen proje Şahinkaya Proje ve İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.013 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 8 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin detayları hakkında bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şahinkaya Proje ve İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje 1.013 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde toplamda 8 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır.  Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Tüm dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Söz konusu proje yeşil alanları ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda tüm daireler ferah balkon alanlarına sahiptir.

Park Evleri 2 konumu hakkında

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’nde yer alan proje Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje yatırım değeri yüksek olan bölgede ticaret hayatına büyük bir katkı sağlayacaktır. Üstelik merkezi konumda yer alan proje ferah bir yaşam alanına sahiptir. Dubleks daireler deniz manzarasına hakimdir.

Park Evleri 2 fiyatları ne kadar?

Park Evleri 2 projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 115 metrekare olan 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.000.000 TL ile 3.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bahsi geçen proje Nisan 2023 tarihinde teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(286) 501 40 40 veya 0(542) 385 80 19 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…