Kategoriler
Proje Haberleri

Park Levent fiyat listesi

MAK İnşaat firmasının imzası ile Park Levent projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Bursa ilinin Mudanya ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bulunduğu bölgede şimdiden adından söz ettirmeyi başaran proje inşaat aşamasında bulunuyor.

Proje birbirinden bağımsız altı katlı bloklardan meydana geliyor. Park Levent projesi bünyesinde 177 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Beş farklı konut tipinden meydana gelen projedeki dairelerin büyüklükleri ise sekiz farklı plandan oluşuyor.

Park Levent projesinde bulunan konutlar 1+1’den 5+1’e kadar farklılık gösteriyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 68,7 metrekare ile 305 metrekare arasında değişiyor.

Projede bulunan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Park Levent projesinde bulunan 1+1 konutlar 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projedeki 3+1 konutlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulurken 4+1 daire tipindeki konutlar da 1 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projede yer alan 5+1 konutların fiyatları 1 milyon 300 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar Güzelyalı Mah. Atatürk Cad. 37/A’da konumlandırılmış durumda.

Konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp alıcılarına sunulması planlanıyor.