Kategoriler
Proje Haberleri

Park Modern Konutları satışları devam ediyor

Park Modern Konutları projesi modern mimari tasarımı ile Amasya’nın Merzifon İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Korkmaz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yatay mimariye sahip blokta 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Korkmaz İnşaat tarafından yaşama geçirilen projede 2 blok bulunmaktadır. Her blokta 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. 3 artı 1 dairelerin brüt büyüklüğü 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin brüt büyüklüğü ise 190 metrekaredir. Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen proje, radyal temel olup, beton sınıfı C30’dur. Site güvenliği için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 1 araçlık kapalı otopark alanı tahsis edilmiştir ve opsiyonel olarak elektrikli araç şarj ünitesi mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı, oturma alanları ve peyzaj alanı yer almaktadır. Ayrıca her dairenin, bina giriş katında haricen 4 metrekarelik depo alanı bulunmaktadır.

Diğer özellikler arasında 2 blokta 10 kişilik asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelli bireyler için yaşam kolaylığı sağlayacak özellikler de mevcuttur. Daireler arası ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bununla birlikte konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Akıllı ev sistemi sayesinde daireler, telefondan yönetilebilmektedir. Bunu yanı sıra görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde çelik kapılar, lake boyalı, ekstra güvenlikli, sertifikalı kilitler tercih edilmiştir. Daire iç kapıları ise lake boyalı, kabartma çıtalı, MDF ahşap kapı tercih edilmiştir. Banyoların içerisinde banyo dolapları, temperli kırılmaz cam duşakabin, gömme rezervuarlı klozet yer almaktadır. Üstelik aydınlatma olarak ise ışık bantları ve spotlar kullanılmıştır.

Park Modern Konutları nerede yer alıyor?

Amasya İli, Merzifon İlçesi’nde yer alan proje Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Söz konusu proje ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Park Modern Konutları fiyatları ne kadar?

İskanı alınmış olan Park Modern Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.935.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(358) 514 19 99 veya 0(535) 661 79 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…