Kategoriler
Proje Haberleri

Park Panorama Bafra Ağustos 2023’te teslim

Park Panorama Bafra konut projesi konforlu bir hayat standardı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu isminden de anlaşılacağı üzere Samsun’un Bafra İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ulubeyli İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamındaki tek blokta farklı büyüklüklere sahip 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ulubeyli İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta farklı büyüklüklere sahip 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Üstelik 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 115 metrekare ile 135 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede biri ebeveyn banyosu olmak üzere 2 adet banyo yer almaktadır. Kiler alanı, geniş balkon ve geniş odalara sahiptir.

Park Panorama Bafra konumu hakkında

Proje, Samsun’un Bafra İlçesi Gazipaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Gençlik Caddesi üzerinde konumlanan proje Karnaval Pastanesi sokağı karşısında yer almaktadır.

Park Panorama Bafra fiyatları ne kadar?

Park Panorama Bafra projesinde lansmana özel fiyatlar ile erken alım avantajları mevcuttur. Proje kapsamındaki 3 artı 1 dairelerin fiyatı 875.000 TL ile 1.290.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik projenin teslim tarihi 8 Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (531) 778 32 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…