Kategoriler
Proje Haberleri

Park Yaşam Santorini fiyatları

İzmir ilinin Çiğli ilçesinde Park Yaşam Santorini projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje İzka İnşaat firmasının güvencesi ile yaşama kazandırılıyor. Geniş inşaat alanı ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen projenin önümüzdeki yıl içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje on bir katlı bloklardan oluşuyor. Şehir yaşamından soyutlayıp konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunan Park Yaşam Santorini projesi bünyesinde 539 adet konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Park Yaşam Santorini projesi kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu projedeki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Projede bulunan 1+1 konutlar 53 metrekare olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen 2+1 konutlar ise 76 metrekare büyüklüğe sahip bir şekilde planlanmış vaziyette. Son olarak ise projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri 120 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Park Yaşam Santorini projesinde fiyatlar 274 bin TL ile 485 bin TL arasında değişiyor. Söz konusu projede yer alan 1+1 konutların fiyatları 274 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen 2+1 konutların fiyatları ise 390 bin TL’den başlayacak şekilde alıcılarına sunulmakta. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar ise 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen projede bulunan konutlar Yakakent Mahallesi 8807/21 no:2’de konumlandırılmış durumda.

Konutların 2020 yılı içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0850 318 88 01