Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Park Yaşam Santorini’de 274 bin TL’ye

İzmir’in en önemli bölgelerinden biri olarak bilinen Çiğli İlçesi’nin Yakakent Mahallesi’nde konumlanan Park Yaşam Santorini İzmir projesinde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor.

21 bin metrekare büyüklüğe sahip arazi üzerinde yükselen Park Yaşam Santorini projesinde modern mimari de tasarlanmış ve her aileye hitap edecek daire seçeneklerinin yer aldığı toplam 539 adet daire yer almaktadır.

5 ve 8 katlı konut bloklarından meydana gelen projede toplam 16 konut bloğundan oluşuyor. Projede dairelerin dışında ayrıca hem dubleks hem de tek katlı müstakil 17 adet villa da bulunmaktadır.

Park Yaşam Santorini’de kaç tip daire var?

Park Yaşam Santorini projesinde  1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam üç farklı tip daire bulunmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri ise şöyle; 1+1 daireler 53 metrekareden, 2+1 daireler  76 metrekareden, 3+1 daireler 120 metrekareden başlıyor.

Park Yaşam Santorini fiyatları ne kadar?

Park Yaşam Santorini projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 274 bin TL‘den başlıyor. 2+1 dairelerin fiyatları 390 bin TL‘den başlıyor. 3+1 dairelerin fiyatları ise 485 bin TL‘den başlıyor.

Park Yaşam Santorini teslim tarihi

Yüzde 20 peşinat ve yüzde 0.98 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunulan projenin 2020 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Park Yaşam Santorini projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, özel değirmen meydanı, sauna, fitness salonu, kafe, güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Park Yaşam Santorini projesi nerede?

Çiğli, Mavişehir ve Karşıyaka’ya birkaç dakika, çevreyolu bağlantılarına ise yakın mesafede yer alan Park Yaşam Santorini projesi Yakakent Mahallesi, Çiğli / İzmir adresinde yer alıyor.

Tel: 444 3 893