Kategoriler
Proje Haberleri

Parkkonak Yeşilırmak Sitesi 0.99 kredi oranı ile satışta

Parkkonak Yeşilırmak Sitesi projesi modern ve  rahat, mavinin ve yeşilin birleştiği huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Amasya’nın Taşova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Parkkonak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.200 metrekarelik alan üzerinde 4 katlı, tek bloktan oluşan 4 ayrı girişli bina yükselmektedir. Site içerisinde 44 adet konut mevcuttur. Bu konutların 11 farklı plan tipine sahip daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Parkkonak İnşaat güvencesi ile yükselen proje 4.200 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 katlı, tek bloktan oluşan 4 ayrı girişli bina yer almaktadır. Söz konusu konutların 11 farklı plan tipine sahip daire seçenekleri bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 141 ile 172 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 187 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; kreş, fitness merkezi, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Asansör, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Parkkonak Yeşilırmak Sitesi konumu hakkında

Proje, Amasya’nın Taşova İlçesi Doğu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Taşova’nın en gözde konumunda bulunan proje vadiye paralel olarak planlanmıştır. Bu sayede konutlar eşsiz bir manzaraya sahip olmaktadır. Konumu itibari ile millet bahçesi park ve mesire alanı ile semt pazarı alanına yürüme mesafesindedir. Eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Parkkonak Yeşilırmak Sitesi fiyatları ne kadardır?

Parkkonak Yeşilırmak Sitesi projesinde 0.99 kredi oranı ile satışlar yapılmaktadır. Brüt 141 ile 172 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL ile 1.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 187 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 385 89 09 veya 0 (553) 618 43 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…