Kategoriler
Proje Haberleri

Parm Kalamış satışları devam ediyor

Parm Kalamış projesi a plus segmenti malzemeler ile inşa edilen proje Parm Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde yer almaktadır. 2.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 ve 4 artı 2 seçeneklerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Parm Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 2.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede 4 katlı blokta 4 adet daire yer almaktadır. Birinci sınıf malzeme kalitesi ile tasarlanan daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 ile 220 metrekare olmak 2 tipten oluşmaktadır. 4 artı 2 dairelerin büyüklüğü brüt 346 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Her daireye özel 12 metrekarelik depolama alanları yer almaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, buzdolabı, klima, elektrikli panjur sistemi, duvar kağıdı uygulaması ve spot aydınlatma gibi özellikler yer almaktadır. Giyinme odası, portmanto dolapları ve çamaşırlık dolapları mevcuttur. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Parm Kalamış konumu hakkında

Söz konusu konut projesi, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Fenerbahçe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kalamış parkına 50 metre uzaklıkta yer almaktadır. Bununla birlikte dolmuş ve minibüs güzergahında yer almaktadır.

Parm Kalamış fiyatları ne kadar?

Parm Kalamış projesinde fiyatlar konut tiplerine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 14 milyon TL’den başlamaktadır.

165 metrekare brüt alana sahip 3 artı 1 bahçe dubleks dairelerin fiyatları 14.000.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca 346 metrekare brüt alana sahip 4 artı 2 daire tiplerinin fiyatları ise 25.000.000 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (539) 454 75 94 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…