Kategoriler
Proje Haberleri

Paşa Mahal Beykoz satışları başladı

Paşa Mahal Beykoz projesi nezih konumu ve geniş yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beykoz İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Parlaklar Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 35 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 olmak üzere 10 farklı yaşam alanı seçeneği mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Parlaklar Group imzası taşıyan projede modern yapıda 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 35 adet daire yer almaktadır. Dairelerin ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 olmak üzere 10 farklı yaşam alanı seçeneği mevcuttur. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Üstelik deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, sauna, Fitness center ve alışveriş caddesi bulunmaktadır.

Söz konusu proje, İstanbul’un tarihini dokusunu modernize ederek ailelere konforlu bir yaşam alanı sunma amacıyla tasarlanmıştır. Üstelik dünya standartlarında ayrıntıları ile göz alıcı tasarımları ustalıkla bütünleştiren bir mimariye sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ferah balkon yapılarına sahip konutlarda ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Paşa Mahal Beykoz konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Beykoz İlçesi Çiğdem Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Reşadiye Bağlar Caddesi üzerinde konumlanan proje İstanbul’un tarihi dokusundan ödün vermeyen bir anlayışla tasarlanmıştır. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca hastaneye, okula ve sahile 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Paşa Mahal Beykoz projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Ayrıca projede fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Brüt 162 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 10 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 216 417 74 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…