Kategoriler
Proje Haberleri

Payitaht Konakları Bolu satışları başladı

Payitaht Konakları Bolu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bolu’nun Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Altundağ İnşaat & Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel otopark alanı mevcuttur. Ortak alanda çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Üstelik kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. İç kapılar ise Variodor markalıdır. Mutfak içerisinde avangart mutfak dolapları bulunmaktadır. Yatak odalarında gizli giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot ve let aydınlatmalar kullanılmıştır.

Payitaht Konakları Bolu konumu hakkında

Proje, Bolu’nu Merkez İlçesi Sağlık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin konumu Emniyet Müdürlüğüne 200 metre, okula 100 metre, camiye 200 metre uzaklıktadır. Adliyeye 800 metre, Atatürk Orman Parkına 300 metre, Yeni Orman Müdürlüğüne 300 metre, Çağsu Hastanesine 600 metre uzaklıktadır. Ayrıca Köroğlu Hastanesine 600 metre, Tapu Müdürlüğüne 800 metre ve marketlere çok yakın mesafededir.

Payitaht Konakları Bolu fiyatları ne kadardır?

Payitaht Konakları Bolu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 780.000 TL ile 830.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik arsa ya da araç takası imkanı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (850) 302 86 14 veya 0 (532) 356 16 14 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…