Kategoriler
Proje Haberleri

Pearl of Nature House lansmana özel fiyatlarla satışta

Pearl of Nature House projesi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş detayları ile kusursuz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Talas İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Boston Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 1000 metrekarelik parsel alanı içerisinde 4 katlı olmak üzere 7 artı 2 konut tipine sahip villa bulunmaktadır. Boston Yapı’ya ait villa projesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Boston Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 1000 metrekarelik parsel üzerinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda projenin iç mekan tasarımı Atölye F&O Mimarlık ofisi tarafından tasarlanacaktır. Bu parselde bodrum, zemin ve birinci kat olmak üzere 3 katlı olup, 7 artı 2 villa tipinden oluşan konut yer almaktadır. Satışa sunulan 7 artı 2 villa tipindeki konutun büyüklüğü brüt 500 metrekaredir. Ayrıca bu villanın net büyüklüğü 450 metrekare olmaktadır. Projede 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 tipte müştemilat/görevli evi de bulunmaktadır. Üstelik bu alan bütün tefrişatları yapılmış biçimde teslim edilecektir.

Villanın kendine özel araç park alanı ile birlikte elektrikli araç şarj istasyonu da bulunmaktadır. Bahçe kullanım alanında ateş çukuru, peyzaj düzenlemesi ve bitkiler yer almaktadır. Proje, Danfoss marka yerden ısıtma sistemine sahip olmakla birlikte her oda için dijital kontrol paneli bulunacaktır. Asansör sistemi, sinema odasında Bose marka ses sistemi ve KNX sistem akıllı ev sistemi ve pek çok özelliğe sahiptir. Mutfak ekipmanlarında Smeg ankastre set, kahve makinası ve buzdolabı bulunmaktadır. Ütü odasında Miele çamaşır makinası, kurutma makinası ve akıllı robot süpürge yer almaktadır. Üstelik odalar doğal ahşap parke, ıslak zeminlerde ise doğal mermer kullanılacaktır.

Pearl of Nature House konumu hakkında

Kayseri’nin Talas İlçesi’nde yer alan proje Harman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır.

Pearl of Nature House fiyatları ne kadar?

Pearl of Nature House projesinde 7 artı 2 villa tipine sahip konut yer almaktadır. Brüt 500 metrekare büyüklüğe sahip bu villa 30.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca bahsi geçen proje lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(352) 220 00 89 veya 0(537) 063 58 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…