Kategoriler
Proje Haberleri

Pehlivanoğlu Yaşam Kent lansmana özel ilk 10 konut satışta

Pehlivanoğlu Yaşam Kent projesi bulunduğu konumun en hızlı gelişen bölgesinde inşa edilmektedir. Projenin konumu ise İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Pehlivanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 18.693 metrekarelik arsa alanı üzerinde 8 blok ve toplam 233 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Farklı daire tipleri ve metrekarelere sahip proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Pehlivanoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 18.693 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde yatay mimariye sahip, her biri 5 katlı olmak üzere 8 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplam 233 adet daire ve 22 adet ticari ünite yer almaktadır. Ayrıca daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bahsi geçen dairelerin net kullanım alanları 93 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Pehlivanoğlu Yaşam Kent projesinde bulunan konutlar, rahat ve konforlu bir yaşam sunmaktadır. Konutların güvenliği için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araç park etmek için site içerisinde kapalı otopark bulunmaktadır ve her daireye özel bir araçlık yer ayrılmıştır.

Proje içerisinde sosyal alanlar için özel olarak yer verilmiştir. Sauna, Türk hamamı ve buhar odası, kişisel bakım ve güzellik ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmıştır. Spor yapmak isteyenler için özel fitness salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca çocuklar için de özel bir oyun odası ve çocuk oyun parkı mevcuttur. Asansör sistemi bulunan projede konutlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Aynı zamanda tüm daireler yerden ısıtma sistemi ile donatılmıştır. Balkonları hem yaz hem kış aylarında oturma keyfi veren konutlar, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir. Konutlarda bulunan yatak odaları, ebeveyn banyosuna sahip olup, genel kullanım banyosu dışında bir de ayrı banyo bulunmaktadır. Dairelerde bulunan mutfaklar, fırın, davlumbaz ve set üstü ocaklardan oluşan üçlü set ile donatılmıştır. Bunun yanı sıra dairelerde büyüklüklerine göre vestiyer, gömme dolap, kiler, çamaşır odası bulunmaktadır. Daire dış kapısı ise çelik kapıdır.

Pehlivanoğlu Yaşam Kent konumu hakkında

İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer alan proje Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Söz konusu proje merkezi bir konumda yer alarak, eğitim kurumlarına, hastanelere, sağlık ocaklarına, camilere, çarşıya ve denize yakındır. Kentin içinde yer alan yeşil alanlar, suni göletler, peyzajı, yürüyüş ve bisiklet yolları sayesinde doğayla iç içe konforlu ve huzurlu bir yaşam sunmaktadır. O2 Otoyolu (TEM) gişelerine 2 dakika uzaklıktadır. Kuzey Marmara Otoyolu’na, Marmara Denizi’ne, E-5 ve TEM otoyoluna 5 dakika uzaklıktadır. Üstelik Silivri Devlet Hastanesi’ne ve Boğluca Yaşam Vadisi’ne 4 dakika mesafede, eğitim kurumlarına ise 3 dakika mesafede yer almaktadır.

Pehlivanoğlu Yaşam Kent fiyatları ne kadar?

Pehlivanoğlu Yaşam Kent projesinde lansmana özel fiyatlarla ilk 10 konut sahibini bekliyor. Aynı zamanda avantajlı ödeme seçenekleri bulunan proje 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Bu dairelerin fiyatı ise 3.410.000 TL ile 5.794.000 TL arasında değişmektedir. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2023 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 444 08 25 veya 0532 406 76 84 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…