Kategoriler
Proje Haberleri

Pendik Ahenk projesinde yaşam başladı

Pendik Ahenk projesi uygun satış fırsatıları ile Kusva İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. 4.963 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 28 adet bağımsız birim ve 5 adet iş yeri bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kusva İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 4.963 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 28 adet bağımsız birim ve 5 adet iş yeri yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 ile 175 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye ait 1 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte dışarıda misafir otoparkı yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, kamelyalar ve ağaçlandırılmış yeşil alan bulunmaktadır.

Kapalı otoparktan direkt katlara ulaşan asansör, hidrofor, su deposu, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Antrasit gri akrilik malzemeden mutfak dolapları, birinci sınıf granit tezgah ve birinci sınıf akrilik banyo dolapları gibi pek çok kaliteli özellik yer almaktadır. Islak zemin ve koridor alanında birinci sınıf granit fayans kullanılmıştır. Bunun yanı sıra diğer alanlarda laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Pendik Ahenk konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. E-5 ve metroya yakınlığıyla dikkat çeken proje Marmaray hattına 750 metre mesafededir. Pendik Çarşıya 10 dakika yürüme mesafededir. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı, Tem Otoyolu ve İstanbul Anadolu Adalet Sarayı 15 dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Projenin çevresinde 300 ile 600 metre arasında değişen çeşitli eğitim kurumları mevcuttur.

Pendik Ahenk fiyatları ne kadar?

Pendik Ahenk projesinde banka kredisine uygun fırsatlı satışlar yapılmaktadır. 2 artı 1 konut tiplerine sahip daireler 2.620.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.980.000 TL ile 3.180.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (538) 371 71 50 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…