Kategoriler
Proje Haberleri

Pera 34 Antalya akıllı daireleri satışa sunuldu

Pera 34 Antalya konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Muratpaşa İlçesinde yükselen Pera Yapı güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Pera 34 Antalya Projesinde Dairelerin Özellikleri Neler?

Site içerisinde bulunan proje, Muratpaşa İlçesi Yıldız Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda  Pera 34 Antalya lüks donanımlara sahip daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Daire içlerinde vestiyer, ankastre set, görüntülü diafon, hilton lavabo, dolu panjur gibi imkanlar sunulmaktadır.

Bina içerisinde kapalı otopark, güvenlik kamerası, otomatik otopark giriş kapısı, tasarım bina girişi ve peyzaj mevcuttur. Antalya Muratpaşa konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 60 metrekare ile 180 metrekare arasında değişmektedir. Proje 2 konut bloğu ve 33 daireden meydana gelmektedir.

Muratpaşa konut projesi nerede konumlandırılmıştır?

Ankara konut projesi, Muratpaşa’nın Yıldız Mahallesinde yer almaktadır. Proje ayrıca denize 1 km, okula, otobüs durağına, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindedir.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

60 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 300 bin TL,

85 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 650 bin TL

120 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 250 bin TL,

160 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 600 bin TL,

180 brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 2 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede lansmana özel fırsatlar da sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 241 73 72 ve 05345 408 32 42 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version