Kategoriler
Proje Haberleri

Pera Balkan satışları devam ediyor

Pera Balkan projesi kent karmaşasından uzakta doğa ile iç içe ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Koştular İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve toplam 104 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Koştular İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 6 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bir bloklarda ise toplam 104 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte bloklarda ticari alanlar da mevcuttur. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 186 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 155 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bloklarda tam güvenlikli asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca balkonlar da dahil olmak üzere konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Pera Balkan konumu hakkında 

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Balkan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje İzmir Yolu’na 5 dakika uzaklıktadır. Ayrıca üniversite, pazar alanı, hastane ve feribot yakın mesafede yer almaktadır.

Pera Balkan fiyatları ne kadar?

Pera Balkan projesinde fiyatlar bulunduğu blok, kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Bununla birlikte verilen fiyata kombi, cam balkonlar, giyinme odası dolapları ve ankastre mutfak set dahil değildir. Brüt 186 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede yer alan ticari üniteler de satışa sunulmaktadır. 50 metrekare büyüklüğe sahip dükkan 1 milyon 500 bin TL’ye satılmaktadır. 96 metrekare dükkan ise 3 milyon TL’ye satışa sunulmaktadır.

Koştular İnşaat Pera Balkan projesi hakkında detaylı bilgi için 0 224 452 03 04 veya 0 533 383 23 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…