Kategoriler
Proje Haberleri

Pera Stüdyo Antalya çok yakında teslim edilecek

Pera Stüdyo Antalya konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Muratpaşa İlçesinde yükselen Pera Yapı güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Pera Stüdyo Antalya Konut Projesi Ev Sahiplerine Neler Sunuyor?

Proje, Muratpaşa İlçesi Güvenlik Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Pera Stüdyo Antalya lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde görüntülü diafon, ankastre set, vestiyer, güvenlik kamerası, elektrikli panjur gibi donanımlar yer almaktadır.

Bina içerisinde açık otopark, kamera sistemi, hidrofor gibi olanaklar bulunmaktadır. Antalya Muratpaşa konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 70 metrekare ile 90 metrekare arasında değişmektedir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir.

Muratpaşa konut projesi nerede yer alıyor?

Konut projesi, Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Güvenlik Mahallesinde konumlandırılacaktır. Proje ayrıca tramvay durağına, otobüs durağına, üniversiteye, alışveriş merkezine, denize yürüme mesafesindedir.

Projede daire fiyatları nasıl değişiyor?

Bu konutlarda fiyatları dairenin büyüklüğüne, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

70 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 395 bin TL,

90 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 495 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Mayıs 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 241 73 22 ve 0545 408 32 42 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version