Kategoriler
Proje Haberleri

Perapark Selçuklu temelden satış avantajları başladı

Perapark Selçuklu projesinde avantajlı satış fırsatları ve lüks donatılar sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Mis Yapı ve Özkanlar İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilmektedir. Projedeki sitede 3 blok ve 3 farklı daire seçeneği bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Farklı yapıdaki özellikleriyle dikkat çeken proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mis Yapı ve Özkanlar İnşaat firması iş birliği ile tasarlanan projede her biri 6 katlı olmak üzere 3 konut bloğu yükselmektedir. Bu blokların içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 186 metrekaredir. Ayrıca 4,5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 146 metrekare olmaktadır. Sitede kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, güvenlik, kapıcı gibi hizmetler sunulmaktadır. 4,5 artı 1 dairelere özel çift araçlık kapalı otopark alanı bulunmaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde sauna, hamam, oyun parkı, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu gibi birçok sosyal donatı alanı yer almaktadır. Aynı zamanda taziye evi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bunun yanı sıra, akıllı ev sistemlerine sahip daireler de projenin öne çıkan detayları arasındadır. Daireler içinde vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi olanaklar bulunmaktadır. Gömme dolap, mobilya, panjur, ankastre set gibi olanaklar da dairelerde yer almaktadır.

Perapark Selçuklu konumu hakkında

Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer alan proje Yazır Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Elmalı Hamdi Caddesi’nin güzel konumunda bulunan proje Bahçeşehir Gold Sitesi karşısında yer almaktadır. Aynı zamanda Çelikkayalar’ın arkasında geniş yeşil alan sahasının dibinde yer almaktadır.

Perapark Selçuklu fiyatları ne kadar?

Perapark Selçuklu projesinde temelden alım fırsatları ve kolay ödeme seçenekleri sunmaktadır. Brüt 186 metrekare olan 4,5 artı 1 dairelerin fiyatı 7.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 577 98 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…