Kategoriler
Proje Haberleri

Perinçek Alyans Konutları satışları devam ediyor

Perinçek Alyans Konutları projesi Perinçek Group ve Sirmen İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen modern bir konut projesidir. Projenin konumu Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 2 blok ve toplam 56 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 2 adet dükkan bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Perinçek Group ve Sirmen İnşaat ortaklığı ile tasarlanan projede her biri 5 katlı olmak üzere t2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 56 adet ve 2 adet dükkan yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Proje, son deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde ebeveyn banyosu yer almaktadır.

Perinçek Alyans Konutları konumu hakkında

Aydın’ın Efeler İlçesi Ata Mahallesi’nde inşa edilen proje Tepecik Bulvarı ile Çevre Bulvarı’nın kesiştiği noktada konumlandırılmıştır. Saime Cambazoğlu Parkı, Ziya Gökalp Parkı ve Ahmet Altınel Parkı ve Yunus Emre Camii yakın mesafededir. Ayrıca Aydın Efeler 4 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Fitnat Azizler İlkokulu ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne ve Aydın Kadın Doğum Hastanesi’ne ulaşım ise en fazla 20 ile 25 dakika arasında değişmektedir.

Perinçek Alyans Konutları fiyatları ne kadar?

Perinçek Alyans Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 530 697 23 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…