Kategoriler
Proje Haberleri

Perla 34 Pendik satışları başladı

Perla 34 Pendik projesi merkezi konumu ve yüksek yapı teknoloji ile hayatı kolaylaştıran özelliği sayesinde ultra lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu isminden de anlaşıldığı gibi İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. 20.272 metrekarelik alan üzerinde toplam 132 adet konut bulunmaktadır. Konutlar ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 seçeneklere sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eşsiz mimari tasarıma sahip proje 20.272 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında yalnızca 132 seçkin ailenin yaşayacağı bir hayat başlamıştır. Daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü brüt 47 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 69 ile 74 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Girişte danışma ve bekleme ünitesi yer almaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş parkuru, kafe ve bar bulunmaktadır. Dijital yayın, kablo TV ve lig TV için uygun altyapı yer almaktadır. Üstelik proje asansör sistemi, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak dolabı, kiler dolabı, vestiyer, Hilton banyo ve lake oda kapıları gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra ithal birinci sınıf laminat parke ve birinci sınıf seramik uygulaması yapılmaktadır.

Perla 34 Pendik konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Kavakpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. E-5 bağlantısı 7 dakika uzaklıktadır. Ayrıca metro 2 dakika, alışveriş merkezi 5 dakika ve hastane 8 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Perla 34 Pendik fiyatları ne kadar?

Perla 34 Pendik projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.816.000 TL ile 2.995.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (549) 622 61 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…