Kategoriler
Proje Haberleri

Perla Manzara satışları devam ediyor 

Perla Manzara projesinde villalar ve daireler bir arada sunularak, seçkin bir bölgede konumlandırılmıştır. Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer alan proje Akkuş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamındaki 2 blokta 28 adet daire ve 13 adet villa bulunmaktadır. Dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e konut seçenekleri mevcuttur. Aynı zamanda villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akkuş İnşaat imzası taşıyan projede daireler ve villalar bir arada yer almaktadır. Proje kapsamında sitedeki 2 blok üzerinden toplam 28 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte 13 adet özel villa site içerisinde konumlandırılmıştır. Konutlar 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 seçeneklere sahiptir. Üstelik bahçe dubleks ve çatı dubleks olmak üzere çeşitli seçenekler mevcuttur. Villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 128 metrekaredir. 2 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 3 artı 1 çatı dubleks konutların büyüklüğü brüt 213 metrekare olmaktadır. Ayrıca 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 750 metrekare olmaktadır.

Konutlar, modern ve yüksek kaliteli malzemelerle yapılmıştır. Sitede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti sağlanmakta ve kamera sistemi ile kontrol altında tutulmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı da mevcuttur. Üstelik, projede yer alan dairelerin ortak kullanımı için özel bir açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Aynı zamanda her villanın müstakil açık yüzme havuzu da mevcuttur. Konutların ses ve ısı yalıtımı sayesinde sessiz bir yaşam alanı ve ekonomik bir ısınma sistemi sunulmaktadır. Doğalgaz ile ısıtılan evlerde kombi de bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi de mevcuttur. Tüm bu özellikleri ile bu proje hem güvenli hem de konforlu bir yaşam sunmaktadır.

Perla Manzara konumu hakkında

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer alan proje Kadınlar Denizi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen proje doğa ile iç içe ferah bir konumda yer almaktadır.

Perla Manzara fiyatları ne kadar?

Perla Manzara projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 128 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 konutların fiyatı 4.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 konutların fiyatı 5.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 213 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks konutların fiyatı 7.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 750 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı ise 34.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(256) 618 12 12 veya 0(539) 852 77 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…