Kategoriler
Proje Haberleri

Pi Life Residence satışları başladı

Pi Life Residence projesi şık mimari yapısı ve konforlu hayat standartları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje As Kadem İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar arakat ve dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

As Kadem İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen site içerisinde arakat ve dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 75 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 118 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 108 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Site içerisinde çeşitli sosyal alanlar bulunmaktadır. Açık sosyal alanlar içerisinde ferah yeşil alan, açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Üstelik kapalı sosyal alanlar içerisinde ise; spor salonu, hamam, sauna, buhar odası ve çocuk oyun alanları yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Pi Life Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Avsallar Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Pi Life Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.690.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 118 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 218 09 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…