Kategoriler
Proje Haberleri

Pınar İstanbul hemen teslim

İstanbul iline bağlı bulunan Bağcılar ilçesinde Pınar İstanbul projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Özboy İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Tek bloktan meydana gelen proje yüksek ve modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Bahsi geçen projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen söz konusu proje zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor.

Pınar İstanbul projesi bünyesinde 90 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki konut bloğu on beş katlı olacak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Pınar İstanbul projesinde yer alan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 75 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor.

Söz konusu projedeki 1+1 konutlar 75 metrekare, 2+1 konutlar ise 100 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların büyüklükleri ise 120 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 4+1 konutlar ise 145 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan 1+1 konutlar 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Pınar İstanbul projesindeki 2+1 konutların fiyatları ise 445 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar ise 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 4+1 konutların fiyatları da 670 bin TL’den başlıyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.