Kategoriler
Proje Haberleri

Pınar İstanbul nerede

İstanbul iline bağlı bulunan Bağcılar ilçesinde Pınar İstanbul projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Özboy İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje bu yönü ile dikkatleri çekiyor. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Ayrıca projedeki hemen teslim durumundaki konutlar da beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor.

Tek bloktan meydana gelen proje benimsediği yüksek mimarisi ile dikkat çekiyor. Geniş ve konforlu yaşam alanları ile ilgi gören proje aile yaşamına uygun bir şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan projedeki blok 15 katlı olacak şekilde inşa edildi. Pınar İstanbul projesi bünyesinde 90 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Pınar İstanbul projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak hayata geçirilmiş durumda. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan 1+1 konutlar 75 metrekare olarak inşa edildi. Projedeki 2+1 konutlar da 100 metrekare olarak yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 120 metrekare olarak inşa edilmiş durumda. Projede bulunan 4+1 konutların büyüklükleri de 145 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+1 konutlar 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Pınar İstanbul projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar 445 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 490 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 4+1 konutların fiyatları da 670 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılıyor.

Projedeki konutlar Yavuz Selim Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, 1025 Sok. No:7’de konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.