Kategoriler
Proje Haberleri

Piramit İnci Dalaman 0.69 vade oranı ile satışta

Piramit İnci Dalaman projesi Muğla İli, Dalaman İlçesi, Ege Mahallesi’nde yer almaktadır. Dalaman konut projesi Üç Piramit İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesinde daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Ayrıca projede Yeni Evim kampanyası kapsamında yüzde 0.69 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Konut projesinin özellikleri, nerede olduğu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Muğla konut projesi Ege Mahallesi, Karaçalı’da yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Söz konusu konut projesinde toplam 90 adet mesken yer almaktadır. Dalaman konut projesindeki evler 1+1, 2+1 ve 2+1 dubleks tipinde tasarlanmıştır. Satışa sunulan konutların 56 tanesi 1+1, 18 tanesi 2+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Ayrıca 16 tanesi ise 2+1 çatı dubleks tip dairelerden meydana gelmektedir.

Konut projesinde yer alan evlerin ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Projede ayrıca asansör ve kamera sistemi yer almaktadır. Muğla konut projesinde açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca konut projesi içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk havuzu yer almaktadır. Bunun yanı sıra spor alanı, uydu sistemi, çocuk oyun parkı yer almaktadır. Amerikan mutfaklı dairelerde duşakabin, fiber internet ve ankastre fırın yer almaktadır.

Piramit İnci Dalaman nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi Muğla İli, Dalaman İlçesi, Ege Mahallesi’nde yer almaktadır. Bu konut projesi bilinen semtler arasında yer alan Karaçalı’da yer almaktadır. Ayrıca konut projesi havalimanı ve şehir merkezine de yakın bir konumda yer almaktadır.

Piramit İnci Dalaman fiyatları ne kadar?

Piramit İnci Dalaman projesinde fiyatlar konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Satışları devam eden brüt 90 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır.

Dalaman konut projesinin inşasına 01 Ağustos 2022 tarihinde başlanmıştır. Teslim tarihi olarak ise konut projesinin 31 Ekim 2023 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0542 450 20 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…