Kategoriler
Proje Haberleri

Piramit Villa Orman satışları devam ediyor

Piramit Villa Orman projesi, lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Muğla Dalaman’da bulunan proje Üç Piramit İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Ormanın içinde, masmavi Ege koylarının yanı başında müstakil havuzlu 60 adet villa bulunmaktadır. Her villaya özel bahçe alanı bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ormanın içinde, masmavi Ege koylarının yanı başında müstakil havuzlu 60 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 242 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 133 metrekare olmaktadır. Her villaya özel bahçe alanı bulunmaktadır. Ayrıca her villaya özel havuz ve otopark alanı bulunmaktadır. Bahçe, havuz ve otopark alanı dahil her villa toplam brüt 403 metrekarelik alana sahiptir. Bunun yanı sıra villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Ortak alanda oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu mevcuttur. Villalardaki 2 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Mobilya, kiler, ankastre mutfak, set üstü ocak, spot aydınlatma, vestiyer ve şömine gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır.

Piramit Villa Orman konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Dalaman İlçesi Atakent Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bu villalar merkeze sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Ayrıca villalar doğa, havuz ve park & yeşil alan manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz. Ayrıca Dalaman havalimanı sadece 10 dakikalık bir uzaklıktadır.

Piramit Villa Orman fiyatları ne kadardır?

Piramit Villa Orman projesinde yüzde 0.69 vade oranlı krediye uygun satış avantajları mevcuttur. Projede yer alan brüt 450 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip villaların fiyatları 6 milyon TL’den başlamaktadır. Villa projesinde yer alan tüm villaların Yapı Kullanma İzin Belgesi alınmış olup oturuma hazırdır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 692 33 27 veya 0543 747 26 48 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…