Kategoriler
Proje Haberleri

Pırlanta Konutları 5 hemen teslim

Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde Pırlanta Konutları 5 projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Büyük İnşaat Malatya yapımcı firmasının imzası ile inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bünyesindeki konutları hemen teslim durumunda barındırıyor. Bu sayede, projede yer alan konutlar beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı olan alıcıların dikkatini çekiyor.

Proje toplamda üç adet konut bloğundan meydana geliyor. Çalışmaların tamamlandığı projede konutlar modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Site anlayışı içerisinde hayata geçirilmiş olan projede yer alan konut blokları yedişer katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Proje kapsamında alıcılar için 82 adet konut inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde konumlandırılmış olan proje, merkezi lokasyonu ile alıcılar tarafından ilgi görüyor. Pırlanta Konutları 5 projesi Şehit Metin Selçuk Sokak’ta inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutların tümü tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan oluşmakta. Pırlanta Konutları 5 projesinde yer alan dairelerin tümü 3+1 konut tipinde inşa edildi. Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 175 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projedeki konutların net metrekare büyüklükleri ise 149 metrekare oluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan dairelerin tek bir plandan ve konut tipinden meydana geldiğini belirtmiştik. Buna rağmen projede bulunan konutlar iki farklı fiyat seçeneğinden başlayarak alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan konutların fiyatları 250 bin TL’den ve 280 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Konut sahibi olmak için projede taksitlendirme ile ödeme seçeneği mevcut.

Bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 533 147 44 43