Kategoriler
Proje Haberleri

Polat Örnek Ataşehir Mart 2024’te teslim

Polat Örnek Ataşehir projesi kaliteli ve güvenli yapısı ile hayata fark katmaya geliyor. Projenin konumu İstanbul’un Ataşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Engin Polat İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 5.776 metrekarelik arsa alanı üzerinde daire ve villa seçenekleri ile 41 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 8 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Engin Polat İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kalite ve deneyimden doğan özgün bir tasarıma sahiptir. İnsan odaklı bir anlayışla tasarlanan proje 5.776 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında normal ve dubleks daireler ile villa seçeneklerine sahip toplam 41 adet konut yer almaktadır Normal daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Dubleks daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıca villalar 8 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 117 metrekaredir.

4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 ile 221 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda 8 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 675 metrekare olmaktadır. 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile korunan projede kapalı otopark alanları mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş yolu, çocuk parkı, sosyal alanlar, fitness, toplantı odası ve barbekü alanı bulunmaktadır. Üstelik yeşil odaklı projede geniş bahçe alanları yer almaktadır. Bina özellikleri içerisinde fiber internet ve kablo TV bulunmaktadır. Teknik özellikler içerisinde ısı yalıtımı ve su deposu bulunmaktadır. Aynı zamanda dış özellikler içerisinde asansör sistemi ve yangın merdiveni yer almaktadır.

Polat Örnek Ataşehir konumu hakkında

İstanbul’un Ataşehir İlçesi’nde yer alan proje Örnek Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezinde konumlanan projenin yakın çevresinde kreş, cami, eczane ve semt pazarı bulunmaktadır. Üstelik toplu taşıma araçlarına da yakın mesafede yer almaktadır.

Polat Örnek Ataşehir fiyatları ne kadar?

Polat Örnek Ataşehir projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Proje kapsamında 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 daire seçenekleri ile 8 artı 2 villa seçenekleri yer almaktadır. Bu konutların fiyatları ise 2.000.000 TL ile 5.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bu projenin teslim tarihi Mart 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0507 612 76 76 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerin ulaşmak için tıklayınız…