Kategoriler
Proje Haberleri

Polen Evleri Ordu satışları devam ediyor

Polen Evleri Ordu projesinde teslim hazır durumdaki lüks daireler sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Garipler Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Garipler Mühendislik ayrıcalığı ile sahiplerini bekleyen proje kapsamında 12 adet daire yer almaktadır. Söz konusu projedeki daireler 2 farklı seçeneğe sahip olmak üzere 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin brüt 100 metrekare ile 115 metrekare büyüklüğe sahip seçenekleri bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde çocuk oyun parkı ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. 2 adet banyo yer alan konutlarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.  Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Polen Evleri Ordu konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje olup denize yürüme mesafesinde yer almaktadır. Muhitinde market, park, üniversite, sağlık ocağı ve eczane gibi birçok alan mevcuttur. Bununla birlikte şehir merkezine ve üniversiteye 10-15 dakika uzaklıktadır. Ana yola yakın olması ile toplu taşıma araçlarına yakın konumda yer almaktadır.

Polen Evleri Ordu fiyatları ne kadar?

Polen Evleri Ordu projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Bunun yanı sıra oturuma hazır durumdaki projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 115 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 234 14 65 veya 0 (541) 591 21 20 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…