Kategoriler
Proje Haberleri

Postacılar Life Çanakkale satışları devam ediyor

Postacılar Life Çanakkale konut projesi Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde, şehrin en yeni çekim merkezinde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Postacılar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Postacılar Yapı güvencesiyle tasarlanan projede 8 katlı olmak üzere bitişik nizamlı 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 121 ile 125 metrekare arasında değişmektedir. Geniş ve konforlu olan bu dairelerde kaliteli ve dekoratif yapı malzemeleri kullanılmıştır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde bahçe peyzajı, çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve oturma alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Ayrıca daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, kiler, PVC doğrama ve fiber internet gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bununla birlikte laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Postacılar Life Çanakkale konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi Esenler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Şehir Ömer Halisdemir Caddesi üzerinde yer alan projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, semt pazarı, spor salonu ve sağlık ocağı mevcuttur. Üstelik otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Postacılar Life Çanakkale fiyatları ne kadardır?

Postacılar Life Çanakkale projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL ile 3.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (286) 213 50 55 veya 0 (532) 272 04 15 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…