Kategoriler
Proje Haberleri

Pozcu Evo satışları devam ediyor

Pozcu Evo projesi gerek daire gerekse ofis olarak kullanılabilen bir yapıya sahip olarak Pozcu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise Mersin’in Yenişehir İlçesi’nde yer almaktadır. 1.820 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve 88 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Pozcu İnşaat imzası taşıyan proje 1.820 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Dikkat çeken mimari yapısı ile site içerisinde konumlanan projede 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 88 adet daire yer almaktadır. Üstelik hem ofis hem de konut olarak kullanılabilen bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 ve 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 63 metrekare ile 111 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Geniş yaşam alanları ile dikkat çeken projede mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Pozcu Evo konumu hakkında

Proje, Mersin’in Yenişehir İlçesi İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Forum AVM 300 metre yürüme mesafesindedir. Minibüs ve dolmuş durakları 300 metre mesafededir. Marina’ya 2 kilometre ve tren istasyonuna 6 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Adana Şakirpaşa Havalimanı ise 75 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Pozcu Evo fiyatları ne kadar?

Pozcu Evo projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 552 330 34 33 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…