Kategoriler
Proje Haberleri

Premium Garden şirket içi vade ile ödeme imkanıyla satışta

Premium Garden projesi Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde Kayapa Çamlık bölgesinde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Ergünkent İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Modern blokları ile dikkat çeken projede arakat ve dubleks olmak üzere 1 artı 1’den 3 artı 1’e kadar konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ergünkent İnşaat firması imzası taşıyan projede her biri 6 katlı olmak üzere modern konut blokları yükselmektedir. Bu bloklarda 1 artı 1 arakat standart, 2 artı 1 arakat standart, 2 artı 1 arakat dubleks, 3 artı 1 arakat standart ve 3 artı 1 dubleks konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 arakat dubleks dairenin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca bahsi geçen dairenin net büyüklüğü 75 metrekare olmaktadır. Site, 7/24 kameralarla izlenen ve profesyonel güvenlik ekibi tarafından korunmaktadır. Her daire için açık ve kapalı otopark alanları mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolu ve spor salonu bulunmaktadır. Dış özelliklere bakıldığında tüm bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Projede daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı yapılmıştır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmakta olup, kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlik standartlarına uygun olarak çelik kapılardan oluşmaktadır. Tüm dairelerde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Premium Garden konumu hakkında

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje Kayapa’nın en merkezi konumu olan Çamlık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa ile iç içe olan proje tüm sosyal yaşamın merkezinde yer almaktadır. Projenin bulunduğu muhitte alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, marketler, semt pazarları ve spor salonları gibi birçok olanak bulunmaktadır. Üstelik hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler gibi sağlık kurumları da mevcuttur.

Premium Garden fiyatları ne kadar?

Tapusu hazır olan Premium Garden projesi banka kredisiz, vade farksız, şirket içi vade ile ödeme imkanı gibi ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Brüt 85 metrekare olan 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca söz konusu projenin teslim süresi 18 ay olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(553) 777 15 16 ​telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…