Kategoriler
Proje Haberleri

Premium Lounge satışları devam ediyor

Premium Lounge projesi yeni nesil yaşam anlayışını modern yatay mimari ile birleştiren yapısıyla sahiplerini bekliyor. Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Akyol İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 340 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin tamamı ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Akyol İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje az katlı, yatay mimari anlayışı ile tasarlanmıştır. Söz konusu projede toplam 340 adet daire yer almaktadır. Dairelerin tamamı ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 daireler brüt 65 metrekare büyüklüktedir. Ayrıca bu daireler net 51 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Bu proje yüksek standartlara uygun şekilde inşa edilmiştir. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Aynı zamanda deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir.

Site genelinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Açık otopark alanı, rekreasyon alanları, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, kafe ve spor salonları gibi sosyal alanlar da mevcuttur. Daireler arası ısı ve ses yalıtımı yapılmıştır. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm daireler akıllı ev sistemine sahiptir. Dairelerin içinde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Üstelik ankastre mutfak seti, duşakabin ve ferah balkonlar gibi özellikler de mevcuttur. Bu modern daireler, rahat ve konforlu bir yaşam tarzı sunmaktadır.

Premium Lounge konumu hakkında

Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine 4 dakika mesafede yer almaktadır. Şehir Hastanesi’ne 3 dakika, terminale 2 dakika ve hızlı feribota 5 dakika uzaklıktadır. AVM’ye 3 dakika, Yalova Üniversitesi’ne 8 dakika, Termal’e 15 dakika, Çınarcık’a 15 dakika uzaklıktadır. Ayrıca İstanbul’a ve Bursa’ya 40 dakika mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte yaz/kış turizm merkezlerine yakın konumu ile çeşitli olanaklar sağlamaktadır.

Premium Lounge fiyatları ne kadar?

Premium Lounge projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL ile 2.100.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(226) 814 14 77 veya 0(532) 572 23 46 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…