Kategoriler
Proje Haberleri

Prestij Gold nerede

Bak Yapı yapımcı firmasının imzası ile Prestij Gold projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Bursa ilinin gözde ilçelerinden biri olan Nilüfer’de yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen projede çalışmalar tamamlandı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile bulunduğu bölgede alıcıların dikkatini çekiyor. Söz konusu olan proje hemen teslim durumundaki konutları sayesinde beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor.

Projedeki konutlar bu durum sayesinde de zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Prestij Gold projesi birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Konut projesi olarak inşa edilmiş olan proje altı katlı bloklardan oluşuyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 252 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Prestij Gold projesinde bulunan konutlar 4+1 ve 5+1 olarak inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen 4+1 konutlar 217 metrekare olarak hayata geçirildi. Söz konusu olan projedeki 5+1 konutlar da 433 metrekare olarak yaşama kazandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Prestij Gold projesinde bulunan 4+1 daireler 1 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 5+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 750 bin TL’den başlıyor. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutların satışları ise tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Prestij Gold projesi Odunluk Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.