Kategoriler
Proje Haberleri

Prime Suites Gazipaşa satışları devam ediyor

Prime Suites projesi otel konforunda sunduğu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Gazipaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje EBK Construction tarafından hayata geçirilmektedir. 2.280 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 25 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

EBK Construction güvencesi ile tasarlanan proje 2.280 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 5 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde ise toplam 25 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 38 ile 52 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 58 ile 112 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü 114 ile 122 metrekare arasında değişmektedir. Bu konut kompleksi, birçok sosyal olanak sunan lüks bir yaşam alanına sahiptir. Açık yüzme havuzu, fitness salonu, bilardo veya masa tenisi yer almaktadır. Bunların yanı sıra, sauna, buhar odası ve masaj odası gibi spa olanakları da mevcuttur.

Güvenlik hizmetleri 7/24 sağlanmakta, otomatik kapılı otopark ve güvenlik kulübesi gibi özellikler ile de güvenliğiniz sağlanmaktadır. Dış doğramalar, mutfak ve banyo armatürleri, süzgeç, duş kabinleri ve vitrifiyeler Hansgrohe, Geberit ve Hüppe markalarına aittir. Ankastre setlerde Siemens kullanılmakta, seramikler Kütahya Seramik’ten, altyapı malzemeleri Hes Kablo ve Fıratboru markalarına sahiptir. Aynı zamanda çatı kaplaması Metrotile, çelik kapı Sur Kapı ve görüntülü diyafon Multitek tarafından sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda gizli klima, her katta depo, her odaya klima altyapısı, Fransız ve normal balkonlar gibi diğer özellikler de mevcuttur. Bu konutlar, Artmim Hotel Design Group tarafından tasarlanan ve üretilen özel mobilyalarla da donatılmıştır.

Prime Suites nerede yer alıyor?

Antalya’nın Gazipaşa İlçesi’nde yer alan proje Pazarcı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutların tamamı güney cepheye bakmaktadır. Aynı zamanda tam ya da kısmi deniz manzaralıdır. Sahile 700 metre mesafede olan proje, havalimanına 3.5 km ve şehir merkezine 2.2 km mesafededir. Yakın çevresinde kreş, cami, eczane, eğlence merkezi, okullar, hastane ve üniversite yer almaktadır.

Prime Suites fiyatları ne kadar?

Prime Suites Antalya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Proje kapsamında 1 artı 1, 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Bu dairelerin fiyatı ise 2.390.000 TL ile 7.200.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bu projenin teslim tarihi Haziran 2023 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0535 330 00 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…