Kategoriler
Proje Haberleri

Prime Tan Suites kişiye özel ödeme planı

Prime Tan Suites projesi, modern ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralamaktadır. Ayrıca bu 10 bin 290 metrekare toplam inşaat alanına sahip konut projesi, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi haberimizin devamında yer almaktadır.

Merkezi Lokasyon Şimdi Size Her Yer Yakın!

Prime Tan Suites projesi, merkezi bir konumda bulunmaktadır. Bu, alışveriş yapmak, keyifli vakit geçirmek veya lezzetli yemekler yemek istediğinde büyük bir avantaj sunmaktadır. Çünkü sadece bir adım yakınlıktaki mekanlar, isteklerinizi gerçeğe dönüştürmek için hazır durumdadır.

Ankara konut projesinde beş katlı iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Beş adet konut bloğunda ise toplam 116 adet daire yer almaktadır. Projenin 2024 yılı 4. çeyreğine tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks olmak üzere toplam dört farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Ayrıca projede daire sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere 53,5 m² ile 125 m² arasında değişen büyüklüklerdeki  8 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Prime Tan Suites projesindeki 1+1 daire tipleri standartların ötesine geçmektedir. 70 m²’ye kadar genişlikleriyle konforun ve modern yaşam tarzının yeni bir boyutunu sunmaktadır. Her bir konut, modern tasarım ve fonksiyonelliği bir araya getiren eşsiz bir konsept ile hazırlanmıştır. Aynı zamanda 1+1 daire tipleri, iş dünyasının yoğun temposundan uzaklaşmak isteyenler için iyi bir çözüm daha sunmaktadır.

2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks daireler Prime Tan Suites’de her ihtiyaca uygun deneyimi sunmaktadır. Yüksek standartta kaliteli malzeme seçimiyle siz ve sevdikleriniz için güvenli alanlar oluştururken, konforlu ve üst düzey bir yaşam alanı yaratmak için de her detayı incelikle düşünüldü.

Özel fiyatlar ve ödeme kolaylığı

Konut projesinde, şık tasarıma ve fonksiyonel kullanıma sahip yaşam alanlarıyla benzersiz bir yaşam deneyimi sunmaktadır.

Prime Tan Suites, özel fiyatlar ve ödeme kolaylıkları ile yatırımları daha da değerli hale getirmektedir. Ayrıca, istediğiniz daire veya dükkanı ilk seçenek olarak alma şansına sahip olma imkanı bulunmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 3 318 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…