Kategoriler
Proje Haberleri

Primera Alacaatlı satışları başladı

Primera Alacaatlı projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ramada Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3 simge kuleden oluşan geniş panoramik manzaralı 324 adet lüks daire bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3 simge kuleden oluşan geniş panoramik manzaralı 324 adet lüks daire bulunmaktadır. Bu dairelerin tamamı 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 235 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 204 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje sahası içerisinde 1.700 metrekarelik sosyal tesis alanı sunulmaktadır. Ayrıca her blok için ek sosyal tesis alanı ve çok amaçlı salonları mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; basketbol sahası, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, kafe ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte sauna, Türk hamamı ve Fitness merkezi yer almaktadır. Üstelik bu proje doğa dostu ve çevreyle uyumlu mimari tasarımını, 11.000 kişinin günlük oksijen ihtiyacını karşılayacak ağaçlandırmayla taçlandırmaktadır. Projenin iç yapısında ise birinci sınıf kalite ve malzemeler kullanılmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra çamaşır odası, balkon ve kiler alanı gibi birçok özellik yer almaktadır.

Primera Alacaatlı konumu ve fiyatları hakkında

Primera Alacaatlı projesinde firma bünyesinde 1 yıla kadar vade yapılmaktadır. Sonrasında kredi kullanılabilmektedir. Brüt 235 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 daireler 6.230.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Brüt 396 metrekare büyüklüğe sahip 6+1 tip dairelerin fiyatları ise 13.050.000 TL’den başlamaktadır.

Konut projesi, Ankara İli, Çankaya İlçesi,  Alacaatlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 546 612 12 12 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…