Kategoriler
Proje Haberleri

Primera Alacaatlı satışları devam ediyor

Primera Alacaatlı projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesi Ramada Mühendislik İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Çankaya konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. 3 simge kuleden meydana gelen projede panoramik manzaralı toplam 324 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 5+1 ve ve 6+1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projede daire tipleri, nerede olduğu, teslim tarihi, ödeme planı, fiyatları gibi bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Toplam 3 simge kule bloktan meydana gelen projede toplam 324 adet meskene yer verilmektedir. Bu konut tiplerine bakıldığında 5+1 ara kat daireler ve 6+1 tip dubleks dairelerden oluştuğu görülmektedir. Satışa sunulan 5+1 tip evlerin büyüklüğü brüt 235 metrekaredir. Ayrıca 6+1 tip dubleks evlerin büyüklüğü ise brüt 396 metrekare olarak tasarlanmıştır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje sahası içerisinde 1.700 metrekarelik sosyal tesis alanı sunulmaktadır. Ayrıca her blok için ek sosyal tesis alanı ve çok amaçlı salonları mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde voleybol, basketbol sahası, tenis kortu, hentbol sahası yer almaktadır. Yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, kafe de ayrıca proje içerisinde yer almaktadır. Ayrıca projede çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları yer almaktadır. Bununla birlikte sauna, Türk hamamı, Fin hamamı ve fitness salonu, pilates alanı yer almaktadır. Üstelik bu proje doğa dostu ve çevreyle uyumlu mimari tasarımını, 11 bin kişinin günlük oksijen ihtiyacını karşılayacak ağaçlandırmayla taçlandırmaktadır. Projenin iç yapısında ise birinci sınıf kalite ve malzemeler kullanılmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra çamaşır odası, balkon ve kiler alanı gibi birçok özellik yer almaktadır.

Primera Alacaatlı fiyatları ne kadar?

Primera Alacaatlı projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda projede yer alan satılık daire fiyatları 8 milyon 430 bin TL’den başlamaktadır.

235 metrekare brüt büyüklüğe sahip 5+1 daireler 8 milyon 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Ayrıca brüt 396 metrekare büyüklüğe sahip 6+1 dubleks dairelerin fiyatları ise 16 milyon 650 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesi, Ankara İli, Çankaya İlçesi,  Alacaatlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 546 612 12 12 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…