Kategoriler
Proje Haberleri

Proje K101 hemen teslim daireler satışta

Proje K101 Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, bölgenin en değerli lokasyonunda hayata değer katan bir konut projesidir. Söz konusu proje Kutsan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 650 metrekarelik alan üzerine konumlanmış tek blok ile 1.500 metrekarelik kapalı alana sahiptir. Tamamı konut olarak planlanmış blokta 2 artı 1 konut tipleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kutsan İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 650 metrekarelik alan üzerine konumlanmış tek blok ile 1.500 metrekarelik kapalı alana sahiptir. 4 katlı olan ve tamamı konut olarak planlanmış blokta 2 artı 1 konut tipleri yer almaktadır. Üstelik proje bahçeli daireler ve birinci ve ikinci katlar normal daire ve üst katlar çatı dubleks şeklinde tasarlanmıştır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 75 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik binanın çevresi özel bahçe alanına sahiptir.

Otopark ve bahçeden dairelere asansör ile ulaşım imkanı sağlanmıştır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Geniş odalara sahip projede ankastre mutfak seti yer almaktadır. Islak zeminlerde seramik, diğer odalarda ise parke uygulaması yapılmaktadır.

Proje K101 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Gebze İlçesi Köşklü Çeşme Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik klasik mimari tasarımı ile dikkat çeken proje Yeni Bağdat Caddesi paralelinde yükselmektedir.

Proje K101 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Hemen teslim durumundaki brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 511 59 50 veya 0 (532) 778 97 34 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…