Kategoriler
Proje Haberleri

Qadraj Gözdağı Pendik 60 ay vade fırsatı ile satışta

Qadraj Gözdağı Pendik adlı konut projesinin 1+1, 2+1 ve 3+1 odalı daire seçenekleri yüzde 0,99 faiz oranı ile satışa sunulmuştur. Bunun yanı sıra projede 60 aya varan vade fırsatı ile daire sahibi olma imkanı da bulunmaktadır. Hill İnşaat firması tarafından inşa edilen dairelerin sahip oldukları ölçüler şu şekildedir;

1+1 tip daire seçeneklerine sahip daireler;

Brüt 64 metrekare – Net 49 metrekare

2+1 tip daire seçeneklerine sahip daireler;

Brüt 117 metrekare – Net 74 metrekare

3+1 tip daire seçeneklerine sahip daireler;

Brüt 162 metrekare – Net 105 metrekare

Bu şekilde sıralanan daireler deniz ve orman manzaralı teraslara sahiptir. Aynı zamanda geniş kullanımlı bahçeli daireler de yer almaktadır. Qadraj Gözdağı konut projesi içerisinde açık yüzme havuzu, sauna ve fitness salonu gibi sosyal alanlar da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra teras katında kafeterya ve fitness salonu mevcuttur. Teras, 360 derece deniz, adalar ve orman manzarasına sahip olup, mavi ve yeşili bir arada sunmaktadır.

Qadraj Gözdağı Pendik Konutları Nerededir?

Proje, İstanbul’un en özel bölgelerinden biri olan Gözdağı’nda yer almaktadır. Arkasında orman, önünde masmavi Marmara ve Adalar manzarası bulunmaktadır. Proje, Gözdağının tertemiz havasına Marmara Denizinin rüzgarını da ekleyerek, eşsiz bir yaşam kılmaktadır. Aynı zamanda proje, Dumlupınar Mahallesi, Pendik/İstanbul adresinde yer almaktadır.

Proje Daire Satışları Ne Kadardır?

Projedeki daire fiyatları, 0,99 faiz oranı ve 60 ay vade fırsatı ile satışları devam etmektedir. Dairelerin fiyatları daire büyüklüğüne, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Bu kapsamda daire satışları devam eden projede;

1+1 tip daireler 537 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 tip daireler 1 milyon 190 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

3+1 tip daireler 826 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 379 03 03 ve 0216 379 01 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…