Kategoriler
Ekonomi Konut Kredisi

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi ile müşterilerine kolaylık sunmaya devam ediyor. Bahsi geçen konut kredisi peşinatsız olarak müşterilerine yüzde 100’e kadar konut kredisi kullanma imkanı sağlıyor.

Faiz ve oranlar neler?

Söz konusu olan QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi kapsamında birkaç farklı faiz oranı mevcut. Kredi çeşitlerine göre değişen faiz oranlarını ise haberimizin devamında öğrenebilirsiniz.

Standart Konut Kredisi, Evini Değiştiren Konut Kredisi, Azalan Taksitli Konut Kredisi, Artan Taksitli Konut Kredisi, Peşinatsız yüzde 100 Konut Kredisi ve Kentsel Dönüşüm Kredisi kapsamında 1 ve 59 ay arası vadelendirmelerde yüzde 1,10 oranında faiz uygulanıyor.

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi kapsamındaki söz konusu konut kredisi türlerinde 60 ve 120 ay arası vadelendirmelerde ise yüzde 1,09 oranında faiz uygulaması yapılıyor.

Eşit Anapara Ödemeli Konut Kredisi’nde ise 1 ve 59 ay arasındaki vadelendirmelerde faiz oranı yüzde 1,09 olarak belirlenirken, 60 ve 120 ay arası vadelendirmelerde ise faiz oranı yüzde 1,08 olarak belirlendi.

Son olarak QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi kapsamında Çiftçiye Özel Konut Kredisi’nde 1 ile 59 ay arası vadelendirmelerdeki faiz oranı yüzde 1,47 olarak belirlenmiş durumda. Bahsi geçen kredi türünde 60 ile 120 ay arası vadelendirmelerde yüzde 1,46 oranında faiz mevcut.

Tüm QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi türlerinde kredi tahsis ücreti yüzde 0,5 olarak belirlenmiş vaziyette.

Konut kredisi koşulları nelerdir?

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi imkanından faydalanabilmek için birkaç koşul söz konusu. İlk olarak kredinizi TL cinsinden kullanabilirsiniz. Mevcut ve satın alınacak olan konutlar için de eksper değerlendirmesi yapılacaktır. Sadece tapuda  mesken olarak görünen yerler için kullanılacak olan kredi, gerçek kişiler tarafından kullanılabilir.

Teminat olarak satın alınacak veya mevcut evin gösterilmesi yeterli olacaktır. Kefil koşulu aranmıyor fakat bankanın gerekli gördüğü durumlarda kefil talep edilebilir. Sabit faizli olarak kullanılan krediler için taksitlerin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edilirse, kalan vadeler eğer 36 ayı aşmıyorsa söz konusu ödenen anapara tutarının yüzde 1’ini, 36 aydan fazlaysa da yüzde 2’sini geçmeyecek tutarda bir masraf tahsili gerçekleşecektir.