Kategoriler
Proje Haberleri

Quality Life satışları başladı

Quality Life projesi Aren Group Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen modern bir konut projesidir. Projenin konumu ise Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisindeki tek blok üzerinde 8 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aren Group Gayrimenkul güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 4 katlı tek blok yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan blokta toplam 8 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler ise 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 185 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik site içerisinde ferah yapıda bahçe alanı bulunmaktadır.

Blokta geniş yapıda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. CNC lake iç kapılar yer almaktadır. 3 bölge ışık bandı gergi tavanı ve 3 bölge dekoratif duvar çıtası ile dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra ebeveyn banyosu, Adopen antrasit PVC ve antrasit otomatik panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Quality Life konumu ve fiyatları hakkında

Bahsi geçen proje Maniasa’nın Akhisar İlçesi Reşat Bey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik yeni garaj karşısı Tur Yolu üzerinde yer almaktadır.

Quality Life projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 8 dairelik bir konut projesi olarak sahiplerini bekleyen projede 5 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 250 metrekare olan 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (530) 584 17 50 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…