Kategoriler
Proje Haberleri

Quantum Loft lansmana özel fiyatlarla satışta

Quantum Loft projesi şehrin en değerli lokasyonunda özel fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Alabaş Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 2.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 32 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal, 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Alabaş Yapı kalitesi ile geliştirilen proje 2.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 6 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 32 adet daire ve 8 adet iş yeri yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal, 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 73 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare olmaktadır. Site ortak alanlarında 24 saat kamera sistemi ile güvenlik sağlanmaktadır. Misafir otoparkı bulunmakla birlikte her daire için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, kapalı fitness salonu, kapalı çocuk kreş alanı, evcil hayvan barınakları, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, yürüyüş yolları, kamelya, yeşil alan ve zengin peyzaj donatıları bulunmaktadır.

Elektronik bariyerli kumanda, tüm ortak alanlar için jeneratör, kablo TV, uydu, hidrofor, su deposu, asansör ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daireler 42 modüllü akıllı ev sistemine sahiptir. Set üstü ocak, ankastre set, spot aydınlatma, vestiyer ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Dubleks dairelerde klima altyapısı ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tüm dairelerde laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Quantum Loft konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin en gözde konumunda dünyaca ünlü otellere ve Lara plajlarına yalnıza 3 kilometre uzaklıktadır. Üstelik Antalya Şehir Merkezi’ne 3 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Projenin yanı başında havaalanı yer almakla birlikte Kemer-Alanya çevreyolu 2 kilometre mesafededir. Aynı zamanda otobüs, tramvay gibi bütün toplu taşıma araçlarına kolay ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Quantum Loft fiyatları ne kadar?

Quantum Loft projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 73 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Şubat 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 601 14 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…