Kategoriler
Proje Haberleri

Rams Beyond İstanbul şehrin en lüks ve en konforlu yaşamı

Konut projesi İstanbul’un en merkezi lokasyonu Maslak’ta Levent, Sarıyer ve Beşiktaş’ın kesiştiği Büyükdere Caddesi üzerinde yer almaktadır. Rams Beyond İstanbul projesi RAMS firmasının Türkiye’deki 6. projesi olarak hayata geçirilmektedir.

RAMS Beyond İstanbul, konforlu bir şehir yaşamı arayanlara panoramik boğaz manzaralı rezidans daire seçenekleri sunuyor. Bu proje, 1+1’den 5+1’e kadar farklı daire tipleriyle herkesin yaşam tarzına uygun bir seçenek sunmayı hedefliyor. Geniş ve ferah daireler, estetik mimari ve tasarım konsepti ile her detayı incelikle tasarlanan projede, konfor ve lüksün bir araya geldiği eşsiz bir yaşam alanı oluşturulmuştur. Ayrıca, özelleştirilmiş akıllı asansör sistemi, her daireye güvenli bir yaşam alanı sağlayarak bireysel mahremiyeti artırıyor.

Ödüllü Mimari Projesi İle Maslak’ın Boğaz Manzarasına Açılan Kapısı

RAMS Beyond İstanbul, ödüllü mimarisiyle Maslak’ın boğaz manzarasına açılan bir kapıdır. Proje, paylaşımlı çalışma alanları, kültür-sanat mekanları ve 360 derece seyir terası gibi sosyal donatılarıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca, seçkin dünya markaları, Michelin yıldızlı restoranı, İstanbul Boğazı manzaralı sonsuzluk havuzu ve heliport gibi lüks olanaklarıyla kapsamlı bir yaşam alanı sunmaktadır. RAMS Beyond İstanbul, İstanbul’da metroya direkt bağlantılı olan dört projeden biridir ve şehirde her noktaya kolay ulaşım imkanı sunmaktadır.

Dome+Partners ve Arup İş Birliğiyle Gerçekleştirilen Bir Mimari Harika

RAMS Beyond İstanbul, Dome+Partners ve Arup gibi prestijli mimarlık ve teknoloji firmalarının iş birliğiyle gerçekleştirilmiş bir mimari harikadır. Proje, yapı ve inşaat mühendisliği, cephe mühendisliği, sürdürülebilir tasarım, uygulamalı bilim ve köprü tasarımı gibi alanlarda global bir uzmanlıkla tanınan New York merkezli Thornton Tomasetti ile çalışılarak hayata geçirilmiştir.

Dünya Markalarının Buluşma Noktası

RAMS Beyond İstanbul, dünya markalarıyla donatılmış prestijli bir rezidans projesidir. Projede yer alacak mağazalar arasında Stefona Ricci, Zilli, Birioni, Berluti, Frette ve d.ream grubu gibi dünya çapında ünlü markalar bulunmaktadır. Bu sayede, sakinlere ve bölgeye ayrıcalıklı olanaklar sunulmaktadır.

Türkiye’deki İlk Çelik Yapılı Rezidans

RAMS Beyond İstanbul, Türkiye’deki ilk çelik yapılı rezidans projesidir. Çelik konstrüksiyon yapısı ve yüksek dayanıklılığa sahip C50 beton kullanımıyla dünyanın en dayanıklı binaları arasında yer alır. C50 beton sınıfı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli gibi önemli projelerde kullanılan bir yapı malzemesidir.

Şehir Merkezinde Yeşilin ve İstanbul Manzarasının Birleştiği Keyifli Bir Yaşam Alanı

RAMS Beyond İstanbul, şehir merkezindeki konumuyla hem İstanbul manzarasını hem de yeşil alanları bir araya getiriyor. Her bir daire farklı bir manzaraya sahip olup şehir, boğaz ve orman manzaralı seçenekler sunmaktadır. Bu proje, gece ışıl ışıl İstanbul manzarasıyla gündüzleri ise orman ve İstanbul Boğazı’nın güzelliğiyle ayrıcalıklı bir yaşam sunmayı hedeflemektedir. Her detayı incelikle tasarlanan ve yaşam içinde ihtiyaç duyulabilecek tüm noktaları düşünen RAMS Beyond İstanbul, İstanbul’un merkezinde dünya standartlarında bir yaşam alanı sunmaktadır.

Sürdürülebilirlik Odaklı ve Teknolojik Satış Deneyim Ofisi

RAMS, sürdürülebilirlik odaklı projelere imza atan bir şirkettir ve RAMS Beyond projesinde de yeşile saygı mottosuyla hareket etmektedir. Proje çevresindeki yeşil alanları koruma amacı güderken, yeşil bina planına uygun bir mimari ortaya koymaktadır. Ayrıca, projenin içerisinde bulunan satış deneyim ofisi, teknolojik bir yaklaşımla interaktif sunumlar yaparak ziyaretçilere gerçek bir deneyim yaşatmaktadır. Immersive Room adı verilen bu özel oda, 360 derece gerçeklik sunarak ziyaretçilere projeyi detaylı bir şekilde keşfetme imkanı sağlamaktadır. Bu sayede, potansiyel alıcılar projenin her yönünü görebilir ve ihtiyaçlarına göre daire planlarını yeniden tasarlayabilirler.

Rams Beyond İstanbul projesi şehirdeki en lüks ve konforlu yaşamı sunan bir proje olarak öne çıkıyor. Maslak’ta merkezi bir konumda bulunan bu rezidans projesi, panoramik boğaz manzaralı daire seçenekleriyle dikkat çekiyor. Estetik mimari tasarımı, ödüllü mimari projesi ve sunduğu lüks olanaklarıyla RAMS Beyond İstanbul, yaşam standartlarını yükseltmek isteyenler için ideal bir seçenek haline geliyor. Türkiye’nin ilk çelik yapılı rezidansı olan bu proje, dayanıklılığı ve çevreye uyumlu tasarımıyla öne çıkıyor. Ayrıca, projenin konumu şehir merkezine olan yakınlığıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor. RAMS Beyond İstanbul, şehrin en prestijli yaşam alanlarından biri olmaya adaydır.

Diğer proje haberleri ne ulaşmak için tıklayınız…